-
RSS Følg Bli fan

Siste innlegg

SP LUXE OIL
Godt nytt år !
Vårsola, vis respekt !
Joleball jentene
Flette :)

Kategorier

Farge og stil
Godt i gang :)
Hår
Hudpleie
Kurs
Negledesign
Ny salong blir til
Smidde hjerte :)
Sminke tips
Smykker
Ting og tang i salongen
drevet av

Min blogg

Farlig kroppspleie ?

 
Det har vert mykji snakk om parabener og andre stoff i kosmetikk, me har fremdeles veldig mykji å lære og eg les alt eg kjæm ivi om dagen for å prøve å oppdatere meg på det som skjer i denna bransjen, eg har i dag veldig gode produkt i salongen uten parabener , minralolje m.m eg håpar detta er eit skritt i rektig retning :) klikk på linken og sjå programmet puls hadde på NRK 
Ikkje gløm å gå inn på denne sida å sjå på Organic serien som er 100% naturlig, uten parabener, mineraloljer, syntetiske parfymer, fargeemner og andre kjemiske ingredienser.  Klikk her 

0 Kommentarer på Farlig kroppspleie ?:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment