-
RSS Følg Bli fan

Siste innlegg

SP LUXE OIL
Godt nytt år !
Vårsola, vis respekt !
Joleball jentene
Flette :)

Kategorier

Farge og stil
Godt i gang :)
Hår
Hudpleie
Kurs
Negledesign
Ny salong blir til
Smidde hjerte :)
Sminke tips
Smykker
Ting og tang i salongen
drevet av

Min blogg

Dei fine bloman eg fekk te oppstarten :)

Eg fekk sø mange fine blomar te oppstarten min :) Eg tok bilde av dei for å forevige dei , håpar jo eg greier å halde liv i dei lenge ...


Gruppe frå min kjære og ongan :)Fyrste gåva frå ein go og trufast kunde .Ein kjempefin overraskelse av ei som hadde fenge med seg at eg hadde bursdag på opningsdagen min :)Ein kjempe fin helsing frå Elizabeth mote Besta , tante og onkel kom for å sjå på salongen å hadde med seg denna nydelege orkideen :)
Enda ein kunde kom innom med ein kjempe fin blom , passa perfekt :)Ein kombinert åpnings og bursdags orkide frå ei kjempe go veninne <3Eg he veldig snille kundar , enda ei som kom med ein kjempe fin blom .Ei nydeleg rose frå ein kunde .Denna kjempe fine rosa fekk eg også av ein go kunde , det va ein raud knupp , men åpna seg å blei....
ei nydeleg kvit rose Denna låg igjenn etter ein brudepynt
Denna super fine gruppa fekk eg av Gerds Salong , min supre beste mamma og min arbeidsgivar dei siste 14 åra :)
 Tusen takk for alle dei fine bloman alle sammen , skø prøve å passe godt på dei .

0 Kommentarer på Dei fine bloman eg fekk te oppstarten :):

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment