-
RSS Følg Bli fan

Siste innlegg

SP LUXE OIL
Godt nytt år !
Vårsola, vis respekt !
Joleball jentene
Flette :)

Kategorier

Farge og stil
Godt i gang :)
Hår
Hudpleie
Kurs
Negledesign
Ny salong blir til
Smidde hjerte :)
Sminke tips
Smykker
Ting og tang i salongen
drevet av

Min blogg

Framgang.........

Etter ei trist , men kosleg påske er arbeidet igang for fullt , det trur eg verdens beste besta som gjekk bort i påska hadde sett pris på . Ho va et arbeidsjern ut av ein annen verden og eg veit at ho ikkje hadde villa at me skulle sitta stille å sørge , derfor spikra eg plater og gjorde klart te golvbelegg i påska.


Nå he eg lagt belegg :)) 

Ett skritt nærmare , det føles gøtt :) Ein utruleg go følelse når ein "mannfølk jobb " æ gjordt ! : Under et lag med sponplater og belegg dukka detta opp . Under detta er det egentleg et kjempe stileg gamaldt tre gølv , men det kan eg ikkje bruke så eg spikra på plater  , stakkar han som bur oppå  , med 15 cm mellom kvør spiker bråka eg veldig  , men nå æ det gjordt , gøtt :)
Under et lag med sponplater og belegg dukka detta opp . Under detta er det egentleg et kjempe stileg gamaldt tre gølv , men det kan eg ikkje bruke så eg spikra på plater , stakkar han som bur oppå , med 15 cm mellom kvør spiker bråka eg veldig , men nå æ det gjordt , gøtt :)
 : Gølvet æ lagt og eg æ fornøgd !!
Gølvet æ lagt og eg æ fornøgd !!


0 Kommentarer på Framgang.........:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment