-
RSS Følg Bli fan

Siste innlegg

SP LUXE OIL
Godt nytt år !
Vårsola, vis respekt !
Joleball jentene
Flette :)

Kategorier

Farge og stil
Godt i gang :)
Hår
Hudpleie
Kurs
Negledesign
Ny salong blir til
Smidde hjerte :)
Sminke tips
Smykker
Ting og tang i salongen
drevet av

Min blogg

Fredag

Nå er denna arbeidvika  nesten ved vegs ende, nå skø me prøve å lage ein kosleg familie kveld med taco og anna kos , d bli gøtt .
   I morgo he eg et veldig spennans oppdrag , eg skø ha om sminke på ein ungdomsklubb i Morgedal, det blir spennans å sjå om eg greier å tilfredstille ungdomen der oppe , dei er frå 14-18 år æ sikkert kresne ...   Håpar det blir bra og at dei syns det er grit at eg legg ut nokon bilder på bloggen ;)
  

0 Kommentarer på Fredag:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment